lunes, 5 de diciembre de 2011

Partit benjami A CFS Montcada 11 - Martorell AE 0

Vuitena jornada de lliga i nova victoria del Benjami “A” del F.S.Montcada (11-0) en aquesta ocasió davant el Martorell A.E.”B”.

Els primers minuts de la primera part han estat “elèctrics” per part dels jugadors del Montcada, han fet un joc rapidíssim, arribant a la porteria contraria amb pocs tocs de pilota i desplegant un potencial en atac extraordinari, no es d`estranyar que als cinc minuts ja guanyaven per 4-0 a l`equip visitant. L´equip ha tingut en tota aquesta primera part la possessió de la pilota , i tret d`algun tímid atac i d´alguna jugada trenada del Martorell, el Montcada no ha sofert en defensa L´inici del segon període ha estat pràcticament com a l´inici del partit, amb l`equip local llançat a l´atac i pertant tot el pes del partit. Les oportunitats anaven arribant i el Montcada lluny de baixar l´intensitat ha continuat fent el seu joc de “toc” i posant molt difícil al contrari poder tenir la pilota. Fruit d´aquesta intensitat al joc, poc a poc han anat caient els gols fins arribar al resultat final.

Bon partit del Montcada que continua lider d´aquest grup 5 de la primera divisió i desitjar molta sort a la lliga al Martorell A.E. ”B”.